_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Stenlada

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Bröllop | Fester | Möten | Konferenser | Event

Bröllop
Stenladan är en underbar plats för bröllopsfesten. Den rustika inredningen bryter fint med den festliga dukningen och den stora öppna spisen bidrar till en riktigt magisk upplevelse för alla. De tjocka stenväggarna och djupa fönstersmygarna med utsikt över våtmarken och fårhagen bidrar till den genuina lantliga upplevelsen. Ladan är utrustad med ljudanläggning, projektor, filmduk och wifi.

Om ni vill ha er bröllopsfest i stenladan så får ni välja catering, köpa dryck själva samt duka och dekorera. Vi hjälper till med planering, möblering och viss dekoration. Till ladan hör ett servicehus med ett fullt utrustat kök för catering samt dusch och toaletter. I köket finns glas, porslin, linneservetter mm för max 75 personer. Hyr ni stenladan för ert bröllop så ingår också loungen.
Det finns också möjlighet att få åka häst och vagn till stenladan där gästerna väntar! Vi kan också ordna en vacker vigselplats i naturen.

Välkommen att höra av er via mail info@karramosse.se så får ni ett infoblad med priser mm.
 

Bilder @ The Bohemia

Fester
Stenladan passar utmärkt för alla livets stora (eller mindre) fester! 
Den rustika inredningen bryter fint med den festliga dukningen och den stora öppna spisen bidrar till en riktigt mysig upplevelse för alla. De tjocka stenväggarna och djupa fönstersmygarna med utsikt över våtmarken och fårhagen bidrar till den genuina lantliga upplevelsen. 
Ladan är utrustad med ljudanläggning, projektor, filmduk och wifi.
Hyr du ladan för fest så får du boka catering och köpa egen dryck mm.
Du får duka och dekorera själv men viss hjälp med planering, möblering och dekoration ingår.
Servicehuset med fullt utrustat cateringkök och dusch och toalett ingår.
Hyr du ladan för fest så ingår också loungen!

Vill man ha en härlig heldag så kan man kombinera med att inleda festligheterna på campen. Där kan man bada, mysa och grilla korv och därefter vandra på slingan runt våtmarken och sakta dra sig mot den verkliga festen i ladan. En idé!

Välkommen att höra av dig via mail  info@karramosse.se
 

Möten, företagsluncher, dagkonferenser
Stenladan är naturligtvis också en härlig plats för olika företagsevent.
Mysigt att t.ex. lyssna på föredrag och samtidigt njuta av en stor brasa och kunna titta ut genom de djupa fönstersmygarna och se den vackra naturen.
Så skönt att komma ut på landet och få njuta av lugn och ro och vacker natur, äta god och närproducerad mat och kanske jobba lite (eller mycket).  På lunchrasten kan man gå slingan runt våtmarken och "walka och talka" eller bara få en stund för återhämtning. Eller bara sitta på ett fårskinn utmed söderväggen och njuta! 

Vi fixar eventet, service och ev catering mm mm. Men vill ni bara hyra lokalerna och fixa själva så går det också bra.

Ladan är utrustad med ljudanläggning, projektor, filmduk och wifi. 

Välkommen att boka via mail info@karramosse.se!

 

Event
Någon gång under vår och höst, har vi musikevent i ladan. För att se aktuella event och köpa biljetter kolla på vår facebooksida.
Kärramosse - lada, lounge och camp.
Det är också möjligt för artister m.fl. att hyra ladan för att ha event.